Osallistujille

Kaikille osallistujille on lähetetty sähköpostitse infokirje, 18.5. Tutustu siihen huolellisesti, kiitos! Kirje on luettavissa myös täällä.

Työpajojen vetäjille ja luennoitsijoille lisää tietoa täällä.

ladattava sekä tulostettava KÄSIOHJELMA

Tapahtumapaikat, saapuminen ja yhteisbussikuljetukset

Maanantaina 5.6.2017 tapahtumapaikkana on Turun linna
osoite: Linnankatu 80, 20100 Turku >Turun linna sijainti ja kulkuyhteydet
Turun kaupungin joukkoliikenteen reittiopas löytyy osoitteesta www.foli.fi
Turun rautatieasemalta on n. 3 km:n kävelymatka linnaan.

Turun linnan työpajoihin, jotka järjestetään muualla kuin linnanpuistossa, on yhteisbussikuljetukset työpajaan ja takaisin linnalle.

Maanantain 5.6. iltaohjelma, majoittuminen (teltta / etukäteen varattu patjamajoitus) sekä tiistain 6.6.2017 ohjelma sijoittuvat nuorisoleirikeskus Ahtelaan, Sauvoon
osoite Ahtelantie 30, 21570 Sauvo >kartta

Turun linnasta nuorisoleirikeskus Ahtelaan on noin tunnin ajomatka (matkaa noin 53 km).
Yhteiskuljetus Turun linnalta leirikeskus Ahtelaan lähtee työpajojen päätyttyä linnan edestä.

Turun keskustassa majoittuville on maanantai-iltana 5.6. yhteiskuljetus leirikeskus Ahtelasta Turun keskustaan, torin laidalle (paikka täsmentyy). Kuljetus takaisin Ahtelaan lähtee samasta paikasta tiistaiaamuna 6.6. klo 7:45. Näihin maksullisiin ylimääräisiin kuljetuksiin on pitänyt varata paikat ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä.

Tapahtuman päätyttyä on yhteisbussikuljetus leirikeskus Ahtelasta Turun rautatie- ja linja-autoasemalle.
Bussit lähtevät Ahtelasta klo 16 eli ovat Turussa noin klo 17. Yhteisbussikuljetuksiin on pitänyt varata paikka ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli sinulla olisi tarve olla Turussa hieman aiemmin jatkoyhteyksiesi vuoksi, olethan yhteydessä järjestäjiin mahdollisimman pian.

Huom! Parkkipaikkoja Turun linnan läheisyydessä ja nuorisoleirikeskus Ahtelassa on rajoitetusti! Mikäli, et ole varannut itsellesi paikkaa yhteiskuljetuksista vaan kuljet omalla autolla, suosithan kimppakyytejä.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut

Tapahtumaan ilmoittautuminen päättyi 5.5.2017. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu palautetaan vain lääkärintodistuksella.

Majoitus

Ahtelan majoitus

Ulos-Ut-Out! kannustaa nukkumaan yhden yön ulkona: Majoitus järjestetään Nuorisokeskus Ahtelassa erilaisissa majoitteissa teltassa, riippumatossa sekä puolijoukkueteltassa. Etukäteen paikan varanneille on myös patja- ja puolijoukkuetelttamajoitusta. Aamiainen majoituksen yhteydessä ennakkoon varanneille 10€.

Riippumatot

Jos sinulla ei ole riippumattoa, voit hankkia riippumattosi ja kiinnitysköydet alennettuun hintaan tapahtumasta tai ennakkoon Partioaitan verkkokaupasta. Alla olevat hinnat ovat voimassa tapahtumassa sekä verkkokaupassa 1.5.-6.6. välisenä aikana alekoodilla, joka on lähetetty osallistujille sähköpostitse. Voit tiedustella alekoodia myös sähköpostitse info@ulos2017.fi.

Yhden hengen riippumatto: Ticket to the Moon hammock single + köydet 42,90
Kahden hengen riippumatto: Ticket to the moon hammock double + köydet 49,90


Turun hotellit

Vapaita huoneita voi kysellä ainakin seuraavista tapahtuman yhteistyökumppaneiden hotelleista. Ilmoitukset myöhäisestä saapumisesta, tiedot aamiaisen ajankohdasta ja muista tarvittavista yksityiskohdista suoraan hotelleista.


Laivahostel BoreaLaivahostel Borea, Linnankatu 72, Turun linnan edustalla

 

Varaukset ja tiedustelut puhelimitse tai sähköpostitse Hostellin vastaanotto palvelee 24 h,  puh +358 (0)40 843 6611, hostelborea@turku.fi.


Radisson Blu Marina Palace: Varaukset puh 020 1234 700, Reservations.Finland@RadissonBlu.com


Sokos Hotels: Varaukset puh 020 1234600, sokos.hotels@sok.fi