Työpajojen vetäjille ja luennoitsijoille

Huippua, että olet mukana tekemässä Ulos-Ut-Out! -suurtapahtumaa!

Tältä sivulta löydät tärkeitä tietoja työpajojen vetäjille ja luennoitsijoille. Luethan ohjeet huolellisesti!
Kaikille osallistujiksi ilmoittautuneille on lähetetty lisäksi sähköpostitse infokirje, jossa on yleistä tietoa tapahtuman järjestelyistä.

ILMOITTAUTUMINEN JA INFO:

Luennoitsijat ja työpajojen vetäjät ilmoittautuvat infopisteellä tullessaan tapahtumaan. Turun linnassa infopiste sijaitsee  pääporttien edessä, klo 8-11 ja klo 11 eteenpäin pääporttien sisäpuolella, esilinnan pihalla. Ahtelan leirikeskuksen infopiste on puolestaan huoltorakennus Luotsissa. Huomioittehan, että Turun linnan infopisteessä on erillinen ilmoittaumispöytä työpajojen vetäjille ja luennoitsijoille.

Työpajojen ja demojen vetäjät ja luennoitsijat, jotka eivät osallistu muuhun tapahtuman ohjelmaan: Ilmoita yhteystietosi alla olevalla lomakkeella su 28.5. mennessä! Samalla lomakkeella voit lunastaa haluamiasi ruokailuja ja iltaohjelman. Näin varmistamme, että meillä on varmasti tapahtuman alkaessa nimet oikein ja ruokaa riittää kaikille.

Ruokailu- ja yhteystietolomake (jos et ole ilmoittautunut tapahtumaan osallistujana): https://www.lyyti.in/Ulos__Ut_Out_ruokailuihin_ilmoittautuminen_2060/fi 

HUOM! Mikäli olet ilmoittautunut osallistujaksi tapahtumaan, ei tätä lomaketta tarvitse täyttää!

LUENTOJEN JA SEMINAARIEN PUHUJAT:

Lähetä esitysmateriaalisi to 1.6. mennessä osoitteeseen maija.ihantola@luontokoulut.fi. Mikäli muutat esitysmateriaaliasi vielä viime hetkellä ennen esityksesi alkua, ilmoita tästä hyvissä ajoin ennen oman sessiosi alkua salin vastuuhenkilölle ja anna korjattu esitysmateriaalisi suoraan hänelle.

Tarkista vielä esityksesi ajankohta ja paikka sekä luentosi tai seminaarisi vastuuhenkilö täältä. Huomioithan, että maanantain luennot ja seminaarit pidetään Turun linnassa ja tiistain luennot Ahtelan nuorisoleirikeskuksessa Sauvossa.

Luentoja tallennetaan ja niitä on myöhemmin katsottavissa tapahtuman verkkosivuilta.

PELIT JA VEHKEET -DEMOT:

Pelit ja vehkeet -demot järjestetään Turun linnan aulassa klo 12-17. Käytössänne on pöytä ja sähköt sekä lisäksi Turun linnan infosta voi kysyä langattoman verkon salasanan. Ohjelman tauoilla klo 12-13:30 sekä 15:00-15:30 on odotettavissa enemmän vipinää, luentojen ja työpajojen aikana on hiljaisempaa. Demoja voi haluetessaan pitää myös linnan pihalla.

TYÖPAJOJEN VETÄJÄT:

Työpajojen vetäjille jaetaan opastaulut hyvissä ajoin ennen työpajojen alkua. Työpajojen osallistujat löytävät oikean työpajan näiden opastaulujen perusteella.

Turun linnan työpajoihin on yhteislähtö pääporttien edestä. Työpajat pidetään pääsääntöisesti Linnan puistossa tai lähellä olevilla viheralueilla. Työpajan vetäjät voivat vapaasti valita sopivan paikan ottaen luonnollisesti toisensa huomioon paikkaa valitessaan. Joihinkin työpajoihin järjestämme yhteiskuljetuksen. Näiden työpajojen vetäjiin olemme erikseen yhteydessä. Pidä työpajan alkaessa puhelimesi päällä: jos joku työpajan osallistuja ei ehdi pajan yhteislähtöön mukaan, hänelle annetaan pajan vetäjän puhelinnumero ja pajanvetäjä opastaa hänet pajansa luokse.

Ahtelan työpajoihin on yhteislähtö huoltorakennus Majakan edestä kentältä, jonka jälkeen työpaja siirtyy karttaan (löytyy KÄSIOHELMAN lopusta) merkitylle pisteelle. Kartta on nähtävissä myös tapahtuman infossa sekä osallistujien sähköisessä käsiohjelmassa, josta myöhästyneet osallistujat voivat tarkistaa pajan sijainnin ja kysyä vetäjän puhelinnumeron. Alun jälkeen työpaja voi siirtyä pois aloituspaikalta mieleiseensä paikkaan, toiset työpajat huomioon ottaen. Työpajan vetäjän kannattaa pitää puhelinta varmuuden vuoksi päällä työpajan alkaessa.

Työpajan vetäjät voivat olla ennakkoon yhteydessä työpajansa osallistujiin sekä informoida tarvikkeista tms tarpeellisesta. Osallistujien yhteystiedot saa online-raportista, joka toimitetaan viimeistään ensi viikolla tai voit tiedustella osallistujalistaa suvi.pessala@smy.fi. Online-raportti on aina uudelleen avattaessa ajantasainen.  Osallistujalista on parhaiten ajantasalla vasta muutama päivä ennen tapahtumaa, koska osallistujien valintoihin saattaa tulla vielä pieniä viime hetken muutoksia. Lista on tarvittaessa saatavana myös tapahtuman infoista.

Pian nähdään!

Ulos – Ut – Out! -terveisin,

Maija Ihantola, puh. 041 536 8232
tapahtumakoordinaattori