Infokirje minimessujen näytteillesettajille

Hyvä Ulos-Ut-Out! minimessujen näytteilleasettaja,

Lämmin kiitos, että olet kanssamme tekemässä ainutlaatuista ulkona oppimisen suurtapahtumaa! Tapahtumaan on ilmoittautunut 500 ulkona oppimisesta kiinnostunutta kasvatus-, nuoriso-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja opiskelijaa. Tavoitteenamme on varustaa tapahtumaan osallistujat uusilla ja käytännönläheisillä ulkona oppimisen eväillä.

Ulos-Ut-Out!-tapahtuman minimessut tarjoaa järjestöille ja yrityksille mahdollisuuden esitellä toimintaansa ja markkinoida tapahtuman teemaan sopivia tuotteitaan suurtapahtuman osallistujille.

Minimessut järjestetään 6.6.2017 klo 9–16 Nuorisokeskus Ahtelassa Sauvossa
Ahtelantie 30, 21570 Sauvo >kartta

Tästä ohjeistuksesta löydät tietoa näytteilleasettajana toimimisesta ja siihen liittyvistä valmisteluista. Lue ohjeistus huolellisesti läpi. Yhteystiedot löydät ohjeistuksen lopusta.

NÄYTTELYPISTEET

Ulos-Ut-Out!-tapahtuman näyttelypisteet on sijoitettu Nuorisokeskus Ahtelaan Majakka-saliin. Näyttelypiste voi halutessanne olla myös ulkona, silloin tilaa on käytössä joustavammin. Tuo tällöin oma pöytä ja tarvittaessa myös oma katos sateen varalta. Näyttelypisteen vakiovarusteluun kuuluu ilmoittautumisen yhteydessä varatut pöydät (yhden pöydän koko 140cm x 70cm). Roll upit, messukalusteet ja muut materiaalit tulee sijoittaa siten, että kulkuväylät säilyvät avoinna. Näyttelyosastolla on käytössä Nuorisokeskus Ahtelan langaton internet-yhteys. Halutessaan näytteilleasettaja voi tuoda mukanaan oman internet-liittymän, sillä Ahtelan verkkoyhteys voi paikoin olla kuormittunut.

POSTITUS
Valitettavasti Nuorisokeskus Ahtelaan ei voi toimittaa näyttelyosastotarpeita postitse.

OSASTOJEN PYSTYTYS, HUOLTO JA PURKU

Näyttelypisteen voi pystyttää tiistaina 6.6 ennen klo 9 tai jo edellisenä iltana. Näytteilleasettajat vastaavat itse näyttelypisteensä siisteydestä ja huolehtivat roskien lajittelusta. Näyttelypisteet tulee jättää tapahtuman päättyessä siihen kuntoon, jossa ne olivat vastaanotettaessa.

MINIMESSUJEN AIKATAULU

sunnuntai 4.6.
tapahtuman järjestäjät rakentavat messuosaston Majakka-saliin

maanantai 5.6.
18:00 -> näytteilleasettajilla on mahdollisuus pystyttää osastonsa

tiistai 6.6.
7:00–9:00 näytteilleasettajilla mahdollisuus pystyttää ja viimeistellä osastojaan
9:00–16:00 minimessut
16:00-17:00 näyttelypisteiden purku

ILMOITTAUTUMINEN JA INFO

Minimessut ovat osa tapahtuma-aluetta. Näytteilleasettajat saavat osallistujapassit saapuessaan tapahtumaan. Passit noudetaan infopisteeltä, joka sijaitsee huoltorakennus Luotsissa. Infossa on päivystys koko tapahtuman ajan. Infosta löytyy myös ensiapu sekä löytötavarat. Info palvelee myös puhelimitse numerossa 045 6575 442 tai 041 5368 232 sekä 050 524 9624 (på svenska)
>leirintäkeskus Ahtelan aluekartta

RUOKAILUT

Näytteilleasettajille tarjotaan lounas (kalakeitto) ja iltapäiväkahvit tapahtumassa (1-2 hlö / näyttelypiste). Ilmoita lounasta varten organisaatiosi, henkilöiden lukumäärä ja nimet sekä mahdolliset erikoisruokavaliot sähköpostitse info@ulos2017.fi. Huom! Jos näytteilleasettaja on ilmoittautunut tapahtumaan jo osallistujana, ei ilmoittautumista tehdä enää uudelleen!

Mikäli tarvitset muita ruokailuja, varaa ja maksa ne ennakkoon tällä lomakkeella www.lyyti.in/ULOS_ruokailut.

YÖPYMINEN

Ahtelassa on tarvittaessa maksuton yöpymismahdollisuus omassa teltassa tai riippumatossa.

PYSÄKÖINTI

Autot voi pysäköidä vain erikseen merkityille alueille. Näytteilleasettajat voivat ajaa messualueen lähelle vain tilapäisesti erityisluvalla. Toivomme, että autoilua tapahtuma-alueella vältetään ja messuille tulevat tavarat pakataan siten, että niitä on mahdollista kuljettaa lyhyitä matkoja.

ULOS-UT-OUT! SOSIAALISESSA MEDIASSA

Ulos-Ut-Out!-tapahtuma löytyy Facebookista käyttäjätunnuksella @ulos2017.fi ja Twitteristä @ulos_ut_out2017. Näytteilleasettajien on toivottavaa osallistua tapahtumaa koskevaan sosiaalisen median viestintään aihetunnisteella #ulos2017.

YHTEYSHENKILÖT ULOS-UT-OUT!-TAPAHTUMASSA

tapahtumakoordinaattori: Maija Ihantola, p. +358 41 5368232, info@ulos2017.fi
mediayhteydet: Sanna Spisak (SNK ry), p. +358 40 586 6629, sanna.spisak@snk.fi
Infopiste Suvi Pessala: 045 6575 442 ja Eva-Lotta Backman-Winquist 050 524 9624 (på svenska)